Coronebold med strittende blomsterkroner

Et indlæg om situationen i Italien

corona

 

Marts 2020 i Italien

 

Coronebold med strittende blomsterkroner
Corona

Info fra en kollega i Italien.. Læs endelig og forstå hvorfor at det er alvor! Forstå hvorfor det er vigtigt at vi undgår store forsamlinger og at vi passer på os selv og hinanden.
Til alle der ønsker kilde.. Jeg har den ikke. Kun at den er ægte, i følge min veninde som kender kardiologens veninde. Jeg forsøger ikke at bringe fake news..

Jeg ønsker blot at vi i Danmark passer på os selv og hinanden, så vi ikke ender med et kollaps i sundhedsvæsenet ❤️


Men mens jeg anklages for at sprede ting der er falske.. Passer jeg Corona patienterne og er isoleret fra min familie i kælderen herhjemme..

KÆRE VENNER,
Jeg ser, at mange i Danmark endnu ikke har forstået konsekvenserne af coronavirus-epidemien. Mange tror stadig, at det bare er en slags influenza.

 

Jeg har oversat en besked fra en kvindelig kardiolog i intensivpleje på et hospital i Milano. Dette siger hun:

 


———
”Situationen er meget alvorlig. Denne virus er ekstremt smitsom. Det er rigtigt, at mange mennesker ikke får symptomer på det; Vi har ikke nogen medicin, fordi der er en virus, så antibiotika fungerer ikke, vi leverer medicinske cocktails, som du bruger til andre vira som AIDS, men dette er helt eksperimentelt, vi ved ikke, om det vil fungere eller ikke. at gøre i sådanne tilfælde er patientens intubation, dvs. lad maskinen trække vejret, mens lungerne hviler, og vent derefter på, at immunsystemet vil sejre over virussen.

 

 

“Mange mennesker har brug for åndedrætsbehandling, og vi har ikke maskiner nok til alle”

 

Det er sandt, at de fleste, der dør, er ældre mennesker med allerede eksisterende sygdomme, men der er også mange unge på intensivafdelingerne. Den yngste vi har her (på mit hospital) er 38 år gammel, han havde ingen allerede eksisterende sundhedsmæssige problemer. Det virkelige problem er, at mange mennesker har brug for åndedrætsbehandling, og vi har ikke nok af disse maskiner til alle. Allerede i går kontaktede nogen mig på hospitalet – jeg arbejder på kardiologisk intensivafdeling – og de bad mig give dem en af ​​vores to åndedrætsværn. Vi har kun to tilbage. Jeg gav dem det. Den stod ved en kvindelig patient, der var koblet fra maskinen i går, og normalt holdes maskinen ved siden af ​​patienten, hvis sidstnævnte har en krise. Hvis dette skulle ske, så har vi ingen åndedrætsværn (for hende) nu.

 

“Fra nu af skal vi vælge, hvem der skal tilsluttes maskinen”, ikke respirator til folk over 60

 


I praksis har de fortalt os, at vi fra nu af skal vælge, hvem der skal tilsluttes maskinen. Vi skal prioritere de unge og dem uden sygdom. På Niguarda hospital (meget berømt hospital i Milano) får ingen ældre end 60 (!!!!!) forbindelse til en åndedrætsværn, så situationen er meget alvorlig. Det er en inkubationsperiode på fjorten dage, så hvis en person er inficeret og symptomfri i 14 dage, kan det inficere et utroligt stort antal mennesker.

 

 

Ecatombe = stor menneskeofring

 

Så konceptet er, at hvis vi ikke ønsker en massakre (“ecatombe”, for dem, der kender italiensk), skal vi forsøge at sikre, at så lidt som muligt inficeres og udsætte infektionen så meget som muligt. I ITALIEN HAR VI 3000 respiratorer. HVIS 10.000 VIL blive syge samme tid og skal få kunstig åndedræt, vil 7000 dø. På den anden side, hvis vi formår at udskyde infektionen eller bremse den, vil det ske, at når de nye bliver syge, har de gamle patienter sandsynligvis ikke længere brug for åndedrætsværn.

 

Containment = isolering, indelukning, når alt andet glipper


De eneste ting, du kan gøre, er dem, der allerede er nævnt: Bliv hjemme, ingen biograf, ingen udstillinger, ingen gåture, mindst butikker, skoler, der skal lukkes, ingen fodbold om eftermiddagen, ingen middage i restauranten, undgå så meget som muligt at komme i kontakt med andre mennesker, vask hænderne godt med sæbe eller alkoholbaserede stoffer som amuchina (hånd desinfektion/hånd sprit).

Virussen overlever i 30-40 minutter på overfladen, den eneste ting at være sikker på at fjerne den er at vaske med klor og lade klor være i kontakt (med det, du vil rense) i 30 minutter.

 

Lombardiet er ved at bryde sammen

 

I Rom er situationen, som den var med os (i Milano) for 10 dage siden, og jeg kan fortælle jer, at der på 10 dage har været en utrolig eskalering her. Lombardiet er ved at kollapse, og det er den region, der har den bedste sundhedsvæsen, så jeg vil ikke engang tænke over, hvad der kunne ske, hvis dette når de mindre effektive regioner.

Når det kommer til børn, er der ingen alvorlige tilfælde. Nogle børn er positive, men som med andre vira, såsom vandkopper og lignende, udvikler børn en meget mindre magtfuld form end de voksne. Når det er sagt, er børnene forfærdelige “mobbere”: dem, der ikke udvikler symptomer, besøger deres bedsteforældre og dræber dem i praksis. Så prøv at undgå kontakt mellem børn og bedsteforældre. Uden at undervurdere dette, uden at få panik. De, der kan, bliver så meget hjemme uden at ramme nogen.